DARMA Home

Nyt fra DARMA's formand - Velkommen tilbage fra sommerferie

22 Aug 2021 15:33 | Annedorte Vad (Administrator)

Nu er sommerferien ved at gå på hæld for langt de fleste, og aktiviteterne i DARMA og vores professionelle netværk begynder så småt at blive aktuelle og nærværende igen.

Du har måske holdt dig ajour på DARMA's hjemmeside og LinkedIn netværk over sommeren, men ellers kan jeg gøre opmærksom på en række ting, du forhåbentlig vil finde interessante.

DARMA's ny bestyrelse mødes første gang i næste uge
Vores første rigtige bestyrelsesmøde efter årsmødet afholdes i næste uge. Det er annonceret på Board meetings. Det er også her datoerne for de næste møder og referaterne uploades, så du kan holde dig ajour med hvad der sker i bestyrelsen. Kontakt os endelig, hvis der er noget, du ønsker diskuteret på et møde.

DARMA's strategi
Det første udkast til DARMA's ny strategi er netop nu til kommentering i strategiarbejdsgruppen og vil derefter blive diskuteret i bestyrelsen for derefter at blive sendt ud til medlemmerne for kommentering og endelig godkendelse inden strategien skal implementeres.

Kommende DARMA-arrangementer
Lige nu er der kun Introkurset i kalenderen, men jeg regner bestemt med at både bestyrelsen og hver SIG laver flere arrangementer af interesse for medlemmerne her i løbet af efteråret, og de vil som altid blive annonceret på hjemmesiden.

Kommende øvrige arrangementer
Vores søsterforeninger er også aktive. På hjemmesiden finder du link til SRAI's årsmøde der afholdes fysisk i New Orleans! Husk, at du som DARMA-medlem kan blive gratis medlem af SRAI og dermed deltage i konference til medlemspris. Dette gælder også for online konferencen VICRA der er arrangeret af SRAI's internationale sektion – med hjælp fra et menigt DARMA-medlem.

(Hvis du også vil være aktiv i en af vores søsterforeninger, har EARMA netop nu et åbent call for volunteers).

EARMA's konference holdes fysisk i Oslo næste år til maj, lige nu er der åbent Call for abstracts, men noter datoen. Det er typisk en konference af stor interesse for DARMA's medlemmer.

CARA's EAST og WEST konferencer holdes online. Begge har pt. åbent call for sessions and workshops, så hvis du vil præsentere internationalt, men ikke nødvendigvis har mulighed for at rejse, er her en oplagt mulighed.

Highlight fra INORMS 2021

  1. DARMA har underskrevet the Hiroshima statement

  2. Stort tillykke til John Westensee som har vundet the INORMS Excellence Award. Det er meget velfortjent. Uden John var der slet ikke et DARMA, og han har også været aktiv på den internationale scene i mange år og dermed sat præg på både INORMS og SRAI.


Mangler du lidt at læse?
På DARMA's hjemmeside kan du i øvrigt finde et par link til læsestof der kunne have din interesse

  • Der har været en artikel om RMA i Nature – og det skrev vi naturligvis om på DARMA's hjemmeside - We're problem Solvers

 

Med venlig hilsen,

Annedorte

Annedorte Vad, DARMA President

Danish Association of Research Managers and Administrators, DARMA

Hvis du ikke ønsker modtage mail fra DARMA, klik her:http://darma.dk/Sys/Unsubscribe?et=gaVxKbWt1pdEnWRrvDV1Eyhkhlx5b3YZp0IgyX6BwEoLFVNcDIqIhgLnIYepHTvAgPI3cs3%2fgmsK06LSPxRLs9oL5%2b0Ssm3IpuTfQl5whg3iGdknndgrCXbtjYQngQodS2BIrAqcDFIXHjAZ2jVXjZ0NlGk%3d

 

© DARMA – CVR: 35977880

Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management