DARMA Home

Nyt fra DARMA's formand - især om vores netværksarrangement 16.-17. november

28 Oct 2021 12:42 | Annedorte Vad (Administrator)

Kære DARMA-medlem,

Dette er blot en kort besked for at gøre dig opmærksom på nogle af de muligheder der byder sig lige nu og i den nærmeste fremtid.

Det væsentligste er selvfølgelig, at du har mulighed for at dyrke dit faglige DARMA-netværk i virkeligheden igen og ikke bare over Zoom. Chancen byder sig til DARMA's netværksarrangement der afholdes den 16. - 17. november 2021 på hotel Trinity i Fredericia. Udover en workshop med fokus på de indirekte omkostninger er der også rig mulighed for at mødes i Special Interest Grupperne og brainstorme/planlægge hvad der skal være på programmet i det kommende år. Udover det faglige program er der naturligvis den fælles middag - en netværksbegivenhed der også plejer at være rigtig god.

Du har stadig mulighed for at kommentere på DARMA's strategiudkast - send gerne din ros/ris/kommentarer/forslag til mig inden på søndag (31. oktober), så kan vi nå at få dem med i sidste redigering.

Drømmer du om at være frivillig i en international kontekst er der en fantastisk mulighed gennem INORMS, som netop nu leder efter frivillige der vil være med i styregruppen af RAAAP3, eller en lidt mindre opgave i vores canadiske søsterforening, som leder efter internationale oplægsholdere til deres online konference.

Med venlig hilsen
Annedorte Vad
President, DARMA

© DARMA – CVR: 35977880

Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management